Hoe integreer je de Peaky Blinders look in je kledingstijl?

De populariteit van de Peaky Blinders-televisieserie heeft geleid tot een enorme opleving in herenkleding uit de jaren twintig en dertig. In dit artikel leer je hoe je de iconische look van de bende kunt aanpassen binnen de grenzen van de klassieke stijl, zodat je er niet gedateerd uitziet of op een Tommy Shelby-co player lijkt.

Waarom de Peaky Blinders-look nog steeds werkt vandaag

Bijna iedereen weet dat mode uit het verleden de neiging heeft om terug te komen. Er zijn zelfs kledingstukken die nooit uit de mode lijken te raken. Bij Peaky Blinders kleding is het geval. De Peaky Blinders – Shelby Brothers zijn bijzonder geschikt voor inspirerende eigentijdse styling omdat hun stijl veel van de flitsendere en meer opzichtige elementen van de vroege 20e-eeuwse mode vermijdt. Hun ingetogen monochromatische kleurenpalet, oordeelkundig gebruik van subtiele texturen en op gebruik gerichte accessoires zijn tegenwoordig opvallend aantrekkelijk voor heren omdat de look zo tijdloos is. 

Hoe creëer je een look van Tommy Shelby’s om Peaky Blinders-kleding mooi te dragen?

Shelby is de hoofdheld van Peaky Blinders en een favoriet personage van miljoenen mensen over de hele wereld. Deze man is heel anders dan alle andere personages, wat wordt benadrukt door zijn kleding. Zo is hij de enige man die een overjas draagt ​​met zijn Peaky Blinders-kleding, die ook is versierd met een mooie zwarte halve kraag van fluweel. Tommy draagt ​​de hoed zelfs anders en gebruikt krijtstrepen. Zijn hele uiterlijk draagt ​​bij aan zijn autoriteit, dus het is niet verwonderlijk dat elke man op hem wil lijken. Merk op dat hij geen stropdas heeft in zijn Peaky Blinders-kleding. Je kunt zo’n techniek gebruiken om een ​​soort van casual te creëren.

Enkele tips voor een Peaky Blinders look

Een stijlvolle tweed pet is een passend accessoire bij Peaky Blinders kleding. De hoofdheld is dol op zijn arbeiderspet. In de moderne wereld zijn ze ook erg trendy, dus je hebt geluk. Koop er een om je algemene beeld completer en Peaky Blinders-achtig te maken. Dergelijke petten kunnen het hele jaar door gedragen worden dankzij een groot aantal beschikbare materialen en kleuren. Maar toch, als je op Shelby wilt lijken, ga dan voor een donkergrijze Donegal-pet of die in visgraat.

Kies de juiste kleur van hemd om een ​​Peaky Blinder te worden. De beste beslissing is om op zoek te gaan naar een Winchester of wit overhemd om je imago in Peaky Blinders kleding stevig en zelfverzekerd te maken. Wat Tommy betreft, zijn keuze is meestal gestreepte overhemden.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *